A PROFI-T-ABILITY társasjátékról...

A PROFI-T-ABILITY Magyarország első logisztikai társasjátéka, melyet a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubjának néhány elhivatott és lelkes tagja hozott létre.  A játék a logisztika egy szeletét mutatja be valós piaci körülmények mellett. Fontos kiemelni, hogy nem csak logisztikai készségeket fejleszt, hanem logikai, pénzügyi, gazdasági és stratégiai gondolkodásra is ösztönöz kortól függetlenül.

A PROFI-T-ABILITY összeállításában és stílusában a piacon egyedülálló társasjáték, de még ennél is több. A kitalálók egy olyan platformot alkottak, melynek köszönhetően lehetőség nyílik az élményalapú kapcsolatteremtésre vállalatok, iskolai intézmények és diákok között. A jövő tehetségei kötetlen formában ismerkedhetnek meg különböző iparágakkal és betekintést nyerhetnek hazai nagyvállalatok mindennapi működésébe. 

2022-ben, a játék megjelenésének évében az alkotók Országos Bajnokságot hívtak életre Szakképzési Centrumok diákjainak részvételével, több mint 3 000 000 Ft összdíjazás mellett. A bajnokságsorozat azóta minden ősszel megrendezésre kerül egyre több régió bevonódásával, növekvő diáklétszám és vállalat részvétele mellett. A verseny a tehetséggondozáson kívül megszólítja a munkáltatókat is, hiszen egy nem mindennapi környezetben építhetnek kapcsolatot a jövő munkavállalóival. Ezen felül CSR, Employer Branding és márkaépítés szempontjából is rendkívüli lehetőséget jelent a támogatók számára.

A játék mindemellett remekül alkalmazható céges csapatépítő tréningeken, illetve exkluzív logózott formában reprezentációs ajándékként is egyedülálló.

Kövess minket és csatlakozz hozzánk diákként, iskolai intézmény képviselőjeként, vagy gyártó/termelő nagyvállalatként, hiszen ebből mindenki csak PROFI-T-álhat!